Locatie Cenei, jud. Timis
Telefon 0745 521 710 / 0763 780 067 / 0742 070 210

Spatii productie si depozitare

Parcul Industrial Cenei, situat într-o locație strategică în apropierea orașului Timișoara din România, reprezintă un hub comercial din ce în ce mai popular pentru întreprinderi de diferite dimensiuni și industrii. Cu facilități moderne și variate pentru producție și depozitare, acest parc industrial oferă oportunități semnificative pentru dezvoltarea afacerilor.

Unul dintre principalele avantaje ale Parcului Industrial Cenei este gama sa variată de spații de producție și depozitare disponibile. Cu locații de la 1000 de metri pătrați până la facilități mai mari, acest parc poate găzdui afaceri de orice mărime, de la mici ateliere la companii industriale de amploare. Acest lucru face ca parcarea să fie potrivită pentru o gamă largă de industrii, inclusiv producția, logistică, distribuție și multe altele.

Spațiile de producție din Parcul Industrial Cenei sunt dotate cu infrastructură modernă, inclusiv utilități esențiale cum ar fi energie electrică, apă și canalizare, iar facilitățile pot fi personalizate pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărei afaceri. Aceasta oferă locatarilor o platformă solidă pentru a-și dezvolta operațiunile de producție într-un mediu sigur și eficient.

În plus, facilitățile de depozitare din Parcul Industrial Cenei sunt ideale pentru companiile care au nevoie de spațiu suplimentar pentru stocare sau distribuție. Cu opțiuni de depozitare flexibile, care includ depozite cu temperatură controlată și spații de depozitare la nivelul solului, afacerile pot gestiona eficient fluxul lor de marfă și pot beneficia de acces facil la rețelele de transport.

Locația Parcului Industrial Cenei este un alt factor cheie în popularitatea sa. Aflat în apropierea orașului Timișoara, un centru economic și logistic important din vestul României, acest parc oferă acces rapid la rețelele de transport și la principalele artere de transport rutier. Acest lucru facilitează distribuția eficientă a mărfurilor către clienți din întreaga țară și din străinătate.